NordicBet Online Betting

NordicBet Website


NordicBet tilbyder en seriøs spil og betting service, som gør det attraktivt for kunder over hele verden, men samtidigt med fokus på europæisk og nordisk sport kombineret med et stort udvalg af lokale sportsgrene i hvert land. Vi er altid åbne over for dine ønsker og præferencer, når det kommer til et bestemt udvalg af spilmuligheder og andre produkter, vi tilbyder. Dermed sikrer vi, at du tilbydes de bedst mulige spil og den bedste service.

Customer Support

Vi har høj opmærksomhed på at yde god kundeservice, så vores kunder er tilfredse. Vores kundeservice er i flere afstemninger blevet kåret til en af branchens bedste og hurtigste. Vores kundeservice er døgnet rundt klar med en hurtig tilbagemelding enten over telefon eller e-mail. Se venligst “Support” sektionen for at se hvordan, du kontakter os og anvender kundeservice.

Our Product

At deltage i vores casino- eller poker spil og lave spil på vores odds er et spørgsmål om tillid. Vi vil gøre alt der står os muligt for at fortjene vores kunders tillid. Vi gør dette gennem god service, hurtige udbetalinger af gevinster og attractive og up-to-date spiludbud.

Betalingsmetoder

  • Visa
  • Neteller
  • Skrill
  • MasterCard
  • Bank Transfer

Hjælp & Support